FANTASTISKA RIDDARE FRÅN www.bardhe.se

 

Riddare

 

Åhl

Denna slingrande och hala riddare snirklar sig förbi fienden och attackerar sedan från alla riktningar. Fler motståndare gör det mer intressant enligt riddaren.

Motto: Vill du vinna ditt liv, ge upp

 

Vargmåne

Riddaren som tros ha ett heligt förbund med vargarna då man sett vargar flockas och yla kring riddarens borg då fullmånen lyser. I mitten av flocken av vargar står denna riddare med ett lugn som fick flocken att lugnt

Motto: Din bästa taktik är att fly.

 

Ormhufvud

Först stilla och med stirrande blick, sedan till blixtsnabb attack, därav fick han sitt namn. Motståndarna hann aldrig reagera innan striden var slut.

Motto: Din svaghet är mitt gift.

 

Lejontass

Låt er inte luras av den lugna fasaden, när som helst spänns klorna ut och den kraft som han då slungar loss ihop med den kattlika precisionen vill man inte träffas av.

Motto: Utan förvarning, utan aning, attack och sedan seger.

 

Malt & Humle

Riddaren som fann ungdomens, vishetens och styrkans källa. Rykten gör nu gällande att han har ett eget bryggeri och att han då och då badar i en tunna med sitt eget öl, när han inte strider mot fienden förstås.

Motto: Först strider vi, sen festar jag.

 

Stålhammar

Med sitt vapen stoppade han fienden med en ursinnig kraft. Till hand bar han en hammare av stål och en efter en fällde han sina motståndare.

Motto: Livet är grymt, jag är värre.

 

Af Apalle

Gårdens beskyddare och modiga kämpe. Ingen fara eller utmaning är för stor. Ensam stod denne riddare mot fienden när de försökts ta över deras gård. Kvar är riddaren borta är fienden.

Motto: Anfall är bäst att göra, varje gång man får möjlighet.

 

Sköldmö

Denna tappra riddare som stod ensam i fronten när den vilda fienden attackerade. Genom hennes snabba pareringar med skölden och hennes stora mod lockade hon fram modet hos de andra riddarna i armén, efter deras stora vinst var hennes namn givet.

Motto: Vila bakom mig, min styrka blir er.

 

Drakvinge

I fjärran syntes en siluett, väldigt snart var denna siluett nu precis i fronten. Hans svärd svepte fram över sina motståndare med hög hastighet och precision. I den tidiga skymningen glödde svärdet av solens strålar och när svärdet sedan sveptes mot fienden såg det ut som en drakes vinge.

Motto: Till anfall och seger.

 

 

Copyright © All Rights Reserved

 

 

 

 

 

www.salasilvergruva.se

 

 

 
 
Karta
 över Sala Silvergruva